How can we help?


[Bug] Water Saved Report is different between web (browser) client and android client

Gathering Feedback

Comments

7 comments

  • Avatar
    RainMachine Nicholas

    Can you also check month/year graphs ? Maybe it's a data download issue or an interval difference.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leap Frog Group (Edited )

    Same results with Month/Year - the browser client reports zero (0) saved, the Android client says 1517 gallons (38%)

     

    This is a new installation and it has only been operational since Sunday, June 3rd.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    RainMachine Nicholas

    We'll have to check, maybe there is an issue on Web UI when handling missing data for those 7 days.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leap Frog Group

    OK - thanks for looking into this.  Let me know if you'd like access to the RainMachine -- it is exposed to the internet via port forwarding.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    RainMachine Nicholas

    I couldn't replicate on a fresh install by automatically running program once. Does this issue still persist on your device ? I might have to take a look at your device but I'll let you know privately. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leap Frog Group

    Yes, the issue is still there.  Please email me privately for access.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Leap Frog Group (Edited )

    I've been thinking about the "water saved" calculations and I'm wondering if the browser client is right and the Android client is wrong....

    How is the "water saved" calculation done when you have fixed watering times on all zones, and there have not been any pauses due to rain detection.  Wouldn't the "water saved" be zero percent?  (On the other hand, the "water used" on the browser client is zero - which is obviously wrong).

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.